CalorieTeller

CalorieTeller von FatSecret 2.2.6

Afvallen en op gewicht blijven met Android-app

VOOR

  • Ingebouwde streepjescodescanner
  • Uitgebreide productlijsten

TEGEN

  • Niets noemenswaardigs

Uitmuntend
8

CalorieTeller is een gratis applicatie waarmee je precies bijhoudt hoeveel calorieën je binnenkrijgt en verbrandt. De Android app bevat een bundel instrumenten die je helpen om overtollige kilo's kwijt te raken en in vorm te blijven.

CalorieTeller vertelt je per product precies hoeveel calorieën 't bevat. De hoeveelheid voedingsmiddelen die de app kent is indrukwekkend en er zijn verschillende manieren om achter de caloriewaarde van een product te komen. Zo presenteert CalorieTeller een (Nederlandse) populaire merkenlijst, maar ook een lijst met restaurantketens en de calorieën van gerechten op hun menukaart. Verder informeert een ingebouwde streepjescodescanner je over voedingswaarden van een willekeurig product.

Met behulp van een logboek registreer je wat je consumeert en aan de hand van een dieetkalender krijg je een overzicht van je eetgedrag en de bijbehorende voedingswaarden. Tevens zijn er grafieken beschikbaar waarin je ziet of je huidige gewicht al in de buurt komt van je streefgewicht.

Ook voor 't bijhouden van verbrande calorieën biedt CalorieTeller de nodige tools. Zo schotelt de app hier een eindeloze lijst activiteiten (o.a. paardrijden, motor-cross, schoffelen, winkelen) voor. Kies een activiteit, voer een duur in en CalorieTeller berekent 't aantal verbrande calorieën.

Wil je weten wat je eet, afvallen of aan je conditie werken? Het zeer complete CalorieTeller geeft je alle tools om een persoonlijk plan op te zetten.

Meeste downloads Eten & Drinken voor android

Meer
CalorieTeller

Download

CalorieTeller von FatSecret 2.2.6

Beoordelingen about CalorieTeller